Routebeschrijving

Erfgoedcel Land van Dendermonde
Nijverheidsstraat 3
9200 Dendermonde


Routebeschrijving

Te voet vanaf het station

Volg de Stationsstraat tot aan de rotonde. Op de rotonde rechtdoor, de Brusselsestraat in. Neem na ongeveer 100m de eerste straat rechts (net voor de Kerk Onze-Lieve-Vrouw Sint-Gillis), de Zwijvickstraat. De Erfgoedcel Land van Dendermonde bevindt zich 50m verder op de rechter kant in de conciërgewoning van het Zwijvekemuseum in de Nijverheidsstraat.

Met de wagen

Vanuit de richting Sint-Gillis-Dendermonde

Rij in de richting van het station van Dendermonde via de Sint-Gillislaan. Ga op de rotonde rechts, de Leopold II-Laan in. Neem na ongeveer 300m de eerste straat links, de Lindanusstraat. Sla vervolgens na ongeveer 150m de tweede straat links in, de Nijverheidsstraat. De Erfgoedcel Land van Dendermonde bevindt zich 50m verder op de rechter kant in de conciërgewoning van het Zwijvekemuseum.

Vanaf het kruispunt van de Noordlaan (vanuit richting Wetteren), de Martelarenlaan (vanuit de richting Grembergen en Zele) en de Mechelsesteenweg (vanuit richting Hamme)

Vanuit de Noordlaan, ga aan de lichten van het kruispunt rechts.

Vanuit de Martelarenlaan, ga aan de lichten rechtdoor.

Vanuit de Mechelesesteenweg, ga aan de lichten links.

Volg de Leopold II-Laan en neem de derde straat rechts, de Lindanusstraat. Sla vervolgens na ongeveer 150m de tweede straat links in, de Nijverheidsstraat. De Erfgoedcel Land van Dendermonde bevindt zich 50m verder op de rechter kant in de conciërgewoning van het Zwijvekemuseum.